De Scharnier gaat bijna in verkoop!

Volgende week donderdag 11 juli is het zover! Dan start de online verkoop van de appartementen van De Scharnier. Vanaf 16.00 uur staat alle informatie en de prijzen op onze website en kun jij je online inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Je hebt vervolgens tot zondag 4 augustus 23.59 uur de tijd om je in te schrijven.

Doe tijdig een financiële haalbaarheidscheck en krijg voorrang

Wil jij meer kans maken op een woning in De Scharnier? Zorg ervoor dat je op het moment van inschrijven in het bezit bent van een financiële haalbaarheidsverklaring. Hiermee krijg je tijdens de toewijzing voorrang op kandidaten die dit niet hebben. Met deze verklaring toon je aan dat de woning waarvoor je je inschrijft binnen je financiële mogelijkheden ligt en kom je niet voor verrassingen te staan als je een woning toegewezen krijgt. Een financieel adviseur kan je hierbij helpen. 

Wij werken graag samen met de financieel adviseurs van Vaes Finance en de Rabobank. Zij zijn nauw betrokken bij De Scharnier en staan voor je klaar om je financiële vragen te beantwoorden.

 

Lees verder

Woningtypes

Op de allermooiste plek van het schiereiland Katendrecht komen straks 118 koopappartementen, met veel variatie in grootte, ligging en indeling. Welk appartement je ook kiest, je bent verzekerd van een adembenemend uitzicht op de haven, de Maas, Katendrecht of de skyline van Rotterdam. In totaal zijn er 6 woningtypes, met woonoppervlaktes variërend van 49 tot wel 168 m². De verkoopprijzen starten vanaf € 325.000 v.o.n.

Ben jij ook benieuwd hoe De Scharnier eruit komt te zien? Bekijk dan snel onze nieuwe sfeervideo. Hiermee krijg je een goed beeld van het markante gebouw, de verschillende appartementen en hoe (geweldig) het is om hier straks te wonen!

 

Bekijk woningtypes

Verkoopprocedure

Wil je weten welke stappen je moet doorlopen om in aanmerking te komen voor een woning? In de verkoopprocedure lees je stap voor stap wat je kunt verwachten, welke aanvullende voorwaarden van toepassing zijn en hoe de toewijzing plaatsvindt. 

 

Lees verder

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.