Weids wonen aan de Maas

Geniet van het maritieme leven aan de Maashaven, naast het iconische SS Rotterdam. Boven de nieuwe Globetrotter-school en commerciële ruimten verrijzen in De Scharnier 118 prachtige koopappartementen. Op dit markante scharnierpunt op het schiereiland Katendrecht is plek voor een elegant gebouw, dat onlosmakelijk is verbonden met het stoere, robuuste en industriële karakter van de Kaap. Het alzijdige gebouw heeft dakterassen, balkons en wintertuinen, zodat je buiten altijd naar binnen kunt halen.

Geweldig Uitzicht

Wonen in De Scharnier betekent wonen met een (fantastisch) uitzicht dat geen dag verveelt! Van de indrukwekkende skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid van de Maashaven, passerende cruiseschepen tot aan de betoverende zonsondergangen over de Maas. Wil je een panoramisch vrij uitzicht of liever wat lager bij de grond uitkijkend over het groene Kaappark? Er is voor ieder wat wils. Aan jou de keuze.

De appartementen variëren in grootte en ligging, met een balkon, loggia of dakterras. Afhankelijk van jouw wensen zijn er opties met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Alle appartementen hebben een buitenruimte. Op de 4e en 8e verdieping wordt het gebouw smaller, waardoor er op deze woonlagen hele ruime dakterrassen ontstaan. 

Bekijk woningtypes →

Gebouwd voor de toekomst

Wonen in De Scharnier is toekomstbestendig wonen. In een duurzame en geluidsarme woning, die gebouwd is volgens de nieuwste technologieën en prefab systemen. Met de genomen duurzaamheidsmaatregelen spelen we in op de eisen van vandaag en lopen we vooruit op die van morgen

Stadsverwarming en -koeling

Alle woningen worden aangesloten op stadsverwarming. De hoofdverwarming bestaat uit lage-temperatuur vloerverwarming. Geen ontsierende radiatoren dus! Naast warmte worden alle woningen voorzien van vloerkoeling, zodat je ook ‘s zomers een aangenaam binnenklimaat hebt.

Daktuin

De daktuin op de derde etage wordt aangelegd om elkaar, als bewoners van De Scharnier, spontaan te kunnen ontmoeten. Dat geeft een fraai zicht vanaf de appartementen. Uitkijken over groen doet de mens goed. En het kennen van de medebewoners helpt om je ook echt thuis te voelen. Dubbel genieten dus.

Isolatie

Alle woningen in De Scharnier worden goed geïsoleerd. Dit bespaart een heleboel energie. Dat is goed voor het milieu én goed voor je portemonnee!

Uitgesproken karakter

De gevels van de Scharnier kenmerken zich door de hoge raampartijen, waardoor er hele lichte appartementen ontstaan. Het gebruik van duurzame materialen spreekt voor ons voor zich. De bronskleurige en zwarte aluminium gevelelementen al of niet voorzien ( tegen meerwerk) van een geïntegreerde zonwering in kleur en de houten plafondafwerking op de buitenruimte zorgen voor een duurzaam architectonisch geheel. De kleuren van het pand refereren aan de vroegere hout en kolenoverslagen.

 

Dynamisch wonen

Met zijn ligging pal aan de Maas biedt De Scharnier jou een ultieme mogelijkheid: wonen, direct aan de kade, met maritiem uitzicht op de Maashaven of zicht op de aantrekkelijke skyline van de stad. Met de Maashaven
als voortuin ben je verzekerd van een dynamische woon en leefomgeving, waar
een rijke havenhistorie en modern stadsleven naadloos in elkaar overvloeien

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.