Doe tijdig een financiële haalbaarheidscheck en krijg voorrang

Volgende week donderdag 11 juli is het zover! Dan start de online verkoop van de appartementen van De Scharnier. Wil jij meer kans maken op een appartement? Zorg ervoor dat je op het moment van inschrijven in het bezit bent van een financiële haalbaarheidsverklaring. Hiermee krijg je tijdens de toewijzing voorrang op kandidaten die dit niet hebben. Met deze verklaring toon je aan dat de woning waarvoor je je inschrijft binnen je financiële mogelijkheden ligt. Een financieel adviseur kan je hierbij helpen.

Hoe word ik een voorrangskandidaat bij de start verkoop van De Scharnier?

In het online inschrijfformulier vragen we je of je in het bezit bent van een financiële haalbaarheidsverklaring. Indien je deze vraag met ‘ja’ kunt beantwoorden, krijg je tijdens de toewijzing voorrang op kandidaten die dit niet hebben. Wanneer je een woning toegewezen krijgt en wordt uitgenodigd voor een gesprek, vragen we je de haalbaarheidsverklaring mee te nemen. Naast inzicht in je financiële haalbaarheid, kun je dus profiteren van het uitvoeren van een financiële check.

 

Vrijblijvend financieel advies van Rabobank en Vaes Finance

De financieel adviseurs van Rabobank en Vaes Finance zijn nauw betrokken bij De Scharnier. Zij gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuw appartement in De Scharnier. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Jouw droomwoning in De Scharnier financieren

Zie jij jezelf al wonen op de allermooiste plek van Katendrecht? Dan is het handig om te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Is het mogelijk die droom waar te maken? Tijdens een gratis oriëntatiegesprek kijken de financieel adviseurs van Rabobank en Vaes Finance samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

 

Energiezuinig en duurzaam wonen

Hypotheekverstrekkers stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen, en dat belonen ze. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in De Scharnier? Dan krijg je een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting of vraag ernaar bij Vaes Finance.

 

Plan een gratis financiële check in

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check met Vaes Finance of Rabobank. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

 

Maak een afspraak met Vaes Finance → 

Maak een afspraak met Rabobank →