Aanvraag omgevingsvergunning ingediend

Start verkoop komt dichterbij!

Vlak voor het einde van dit jaar zijn wij verheugd te vertellen dat op 27 september de aanvraag voor de omgevingsvergunning voor De Scharnier is ingediend bij de gemeente Rotterdam. De aanvraag ligt nu ter beoordeling bij de gemeente en we verwachten in het eerste kwartaal van 2024 het besluit te ontvangen. Ook heeft er een tweede overleg plaatsgevonden met de Welstandscommissie en zij waren wederom positief over onze plannen voor de Scharnier.

Dat betekent dat als de aanvraag voor de omgevingsvergunning wordt goedgekeurd, wij verwachten in Q1/Q2 2024 te kunnen starten met de verkoop van Fase 1!

Het gevarieerde programma van de Scharnier bestaat uit 118 appartementen, uitbereiding van de basisschool de Globetrotter, een gedeelde daktuin, kinderopvang en een commerciële ruimte.

De verkoop van de appartementen wordt opgedeeld in twee fasen. Fase 1 bestaat uit 70 koopappartement en heeft een brede keuze in grootte, ligging, uitzicht en indeling van het appartement. Er zijn in totaal drie typen woningen beschikbaar:

  • City Appartementen: 2-, 3- en 4-kamerappartementen met waanzinnig uitzicht op het stadscentrum van Rotterdam. Vanaf ongeveer € 595.000,- v.o.n.
  • River Appartementen: 2-, 3-, en 4-kamerappartementen met uitzicht op de Maas of de Maashaven. Vanaf ongeveer € 595.000,- v.o.n.
  • Haven Appartementen: 2-kamerappartementen vanaf 49 m2 woonoppervlakte. Vanaf ongeveer € 325.000,- v.o.n.

Fase 2 bestaat uit 48 koopappartementen en gaat op een later moment in verkoop. Deze fase bestaat voornamelijk uit 2- en 3-kamerappartementen met een grootte vanaf 50,7 m2 woonoppervlakte. 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.