Save the date

Leuk nieuws! Omcirkel donderdag 11 juli alvast in je agenda, want dan start de verkoop van De Scharnier! Vanaf dat moment zijn de verkoopprijzen bekend, staan de verkoopstukken op de website én kun jij je online inschrijven voor je favoriete bouwnummers.

Woningtypes

Op de allermooiste plek van het schiereiland Katendrecht komen straks 118 koopappartementen, met veel variatie in grootte, ligging en indeling. Welk appartement je ook kiest, je bent verzekerd van een adembenemend uitzicht op de haven, de Maas, Katendrecht of de skyline van Rotterdam. In totaal zijn er 6 woningtypes, met woonoppervlaktes variërend van 49 tot wel 188 m². De verkoopprijzen starten vanaf € 325.000 v.o.n.

Op onze website kun je alvast de specificaties van de verschillende woningtypes bekijken. Welk woningtype is jouw favoriet?

 

Bekijk woningtypes

Handig om vooraf te regelen

Wil jij meer kans maken op een woning in De Scharnier? Zorg ervoor dat je op het moment van inschrijven (vanaf de start verkoop) in het bezit bent van een financiële haalbaarheidsverklaring. Hiermee krijg je tijdens de toewijzing voorrang op kandidaten die dit niet hebben gedaan. Met deze verklaring toon je aan dat de woning waarvoor je je inschrijft binnen je financiële mogelijkheden ligt en kom je niet voor verrassingen te staan als je een woning toegewezen krijgt. Een financieel adviseur kan je hierbij helpen. 

Wij werken graag samen met de financieel adviseurs van Vaes Finance en de Rabobank. Zij zijn nauw betrokken bij De Scharnier en staan voor je klaar om je financiële vragen te beantwoorden. Je kunt als geïnteresseerden in De Scharnier vrijblijvend een oriëntatiegesprek aanvragen.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.