De woningtypes zijn bekend!

In afwachting van een besluit over de omgevingsvergunning, willen we je graag alvast een voorproefje geven van het woningaanbod van De Scharnier. Op de allermooiste plek op Katendrecht kun je binnenkort kiezen uit zes verschillende woningtypes, met een grote variatie in grootte, ligging en indeling.

Welk appartement je ook kiest, je bent verzekerd van een adembenemend uitzicht op de haven, de Maas, Katendrecht of de skyline van Rotterdam. Als dat je Rotterdamse hart niet sneller doet kloppen!

Welk woningtype is jouw favoriet?

  • City Appartementen: 2-, 3- of 4-kamerappartementen met waanzinnig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Vanaf ongeveer € 595.000,- v.o.n.
  • River Appartementen: 2-, 3-, of 4-kamerappartementen met uitzicht op de Maas of de haven. Vanaf ongeveer € 595.000,- v.o.n.
  • Park Appartementen: 2- of 3-kamerappartementen vanaf 59 m2 met uitzicht op het Kaappark. Vanaf ongeveer € 350.000,- v.o.n.
  • Haven Appartementen: 2- of 3-kamerappartementen vanaf 49 m2 woonoppervlakte. Vanaf ongeveer € 325.000,- v.o.n.
  • City & River Penthouse: “Uitzicht om bij weg te dromen. Rotterdamser wordt het niet!”

De woningtypes inclusief nieuwe impressies zijn vanaf nu te bekijken op onze website. Wanneer er meer bekend is over de vergunningsaanvraag en de start verkoop houden we je als eerste op de hoogte via de nieuwsbrief.

 

Bekijk woningtypes

Handig om vooraf te regelen

Heb je een appartement van de Scharnier op het oog? Dan is het handig om vooraf een financiële haalbaarheidscheck uit te laten voeren door een hypotheekadviseur. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je een woning toegewezen krijgt.

Wist je dat per 1 januari 2024 de leennormen voor hypothecair krediet zijn gewijzigd? Dit betekent dat je voor de aankoop van een duurzame nieuwbouwwoning méér mag lenen. Deze extra leenruimte kan oplopen tot € 30.000.

Je kunt nu al vrijblijvend en kosteloos een oriëntatiegesprek aanvragen met de adviseurs van Vaes Finance.

 

Lees verder

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.